Τηλεφωνική παραγγελία: 2310559764

  Gentle Face Peeling, Άμεση Ανανέωση του Δέρματος, Κανονικές και Ξηρές Επιδερμίδες,150 ml

  Όχι Κριτικές
  Base price with tax: 13,20 €
  Price with discount: 6,60 €
  Salesprice with discount: 7,92 €
  Sales price: 7,92 €
  Sales price without tax: 11,88 €
  Discount: -5,28 €
  Tax amount: 1,32 €
  Sales price: 7,92 €
  13,20 €
  (ΕΚΠΤΩΣΗ: 40.00%)
  άμεσα διαθέσιμο SKU: 4744183011083
  Αυτό το πίλινγκ με βάση τα Manchurian Aralia, Meadowsweet, AHA acids and Vitamin F, καθαρίζει απαλά, αναζωογονεί το δέρμα και βελτιώνει την χροιά του δέρματος. Η απολέπιση εντείνει τη λειτουργία του δέρματος και λειαίνει την επιδερμίδα, την καθιστά λεία και απαλή.
  Επιστροφή : Απολέπιση-Peeling

  Απαλή Απολέπιση Προσώπου

  Άμεση ανανέωση του δέρματος

  Για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες

  Αυτή η απαλή απολέπιση προσώπου με Aralia Mandshurica, σπειραία, AHA-οξέα και βιταμίνη F κάνει απολέπιση ήπια και ανανεώνει την επιδερμίδα, βελτιώνοντας τη χροιά της. Το peeling ενισχύει τις προστατευτικές λειτουργίες του δέρματος καθιστώντας το λείο και απαλό.
  Το Aralia Mandshurian προστατεύει το δέρμα από εξωτερικούς παράγοντες, ενώ το Meadowsweet επαναφέρει τις φυσικές αναγεννητικές λειτουργίες του δέρματος.
  Τα φυσικά ΑΗΑ-οξέα κάνουν την ήπια απολέπιση του δέρματος, η βιταμίνη F διευκολύνει την ανανέωση των κυττάρων κάνοντας το δέρμα σφριγηλό και ελαστικό.

  Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε μια ικανοποιητική(όχι υπερβολική) ποσότητα σε υγρό δέρμα πρόσωπου, κάντε απαλό μασάζ και ξεπλύνετε. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές την εβδομάδα.

  150 ml

  There are yet no reviews for this product.

  Top