Τηλεφωνική παραγγελία: 2310559764

  Φυσική Λευκαντική οδοντόκρεμα με κάρβουνο «Polar Night», 100gr

  Όχι Κριτικές
  Base price with tax: 7,50 €
  Price with discount: 5,00 €
  Salesprice with discount: 6,00 €
  Sales price: 6,00 €
  Sales price without tax: 6,50 €
  Discount: -1,50 €
  Tax amount: 1,00 €
  Sales price: 6,00 €
  7,50 €
  (ΕΚΠΤΩΣΗ: 20.00%)
  Product out of stock SKU: 4607174432253
  Η καινοτόμος οδοντόπαστα Natural Siberian Black έχει σχεδιαστεί ειδικά για ασφαλή λεύκανση και βαθύ καθαρισμό. Λειτουργεί αποτελεσματικά λόγω της υψηλής δραστηριότητας των φυσικών συστατικών του. Ο ενεργός άνθρακας κάνει ασφαλή λευκάνση και γυαλίζει το σμάλτο, αφήνοντάς το τέλεια καθαρό και λείο μετά από λίγες μόνο ημέρες χρήσης.
  Επιστροφή : Περιποίηση Προσώπου


  Φυσική Λευκή Οδοντόκρεμα "Polar Night"
  ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ

  - Με βάση άγρια σιβηρικά βότανα και βιολογικά φυτά
  - Δεν περιέχει: SLS, Paraben, φθόριο

  Η καινοτόμος οδοντόπαστα Natural Siberian Black έχει σχεδιαστεί ειδικά για ασφαλή λεύκανση και βαθύ καθαρισμό. Λειτουργεί αποτελεσματικά λόγω της υψηλής δραστηριότητας των φυσικών συστατικών του. Ο ενεργός άνθρακας κάνει ασφαλή λευκάνση και γυαλίζει το σμάλτο, αφήνοντάς το τέλεια καθαρό και λείο μετά από λίγες μόνο ημέρες χρήσης. Το φυσικό συμπλέγματα λεύκανσης φωτίζει απαλά το χρώμα του σμάλτου, βοηθώντας στην αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών σας. Όντας ένα φυσικό αντισηπτικό το θάλασσινό αλάτι αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων και συμβάλλει στην ενίσχυση του σμάλτου. Τα άγρια ​​συγκομιδής βότανα της Σιβηρίας μεγιστοποιούν την επίδραση της φρεσκάδας της στοματικής κοιλότητας και παρέχουν ολοκληρωμένη στοματική φροντίδα.


  Οδηγίες: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας στη βούρτσα. Βουρτσίστε τα δόντια επιμελώς μετά από κάθε γεύμα ή τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Μην καταπιείς. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

  There are yet no reviews for this product.

  Top