Τηλεφωνική παραγγελία: 2310559764

  Bath Salt, Revitalizing, Άλατα Μπάνιου, Σύσφιξη και Αναγέννηση, 600 gr

  Όχι Κριτικές
  Base price with tax: 10,00 €
  Price with discount: 5,83 €
  Salesprice with discount: 7,00 €
  Sales price: 7,00 €
  Sales price without tax: 8,83 €
  Discount: -3,00 €
  Tax amount: 1,17 €
  Sales price: 7,00 €
  10,00 €
  (ΕΚΠΤΩΣΗ: 30.00%)
  άμεσα διαθέσιμο SKU: 4744183010420
  Αυτά τα αναζωογονητικά άλατα μπάνιου είναι εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια και έλαια από ​​βότανα άγριας Συγκομιδής Σιβηρίας και κάνει το δέρμα σας νεανικά όμορφο. Βυθίστε το εαυτό σας στο εξαίσιο, αισθησιακό του άρωμα και ανακαλύψτε μια ανεξάντλητη πηγή θεραπευτική δύναμης αυτή της αρχέγονης Σιβηριανής φύσης.
  Επιστροφή : Aναζωογόνηση

  Άλατα Μπάνιου με Σιβηριανά Βότανα

  Αναζωογόνηση

  Αυτά τα αναζωογονητικά άλατα μπάνιου είναι εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια και έλαια από βότανα άγριας Συγκομιδής Σιβηρίας και κάνει το δέρμα σας νεανικά όμορφο. Βυθίστε το εαυτό σας στο εξαίσιο, αισθησιακό του άρωμα και ανακαλύψτε μια ανεξάντλητη πηγή θεραπευτική δύναμης αυτή της αρχέγονης Σιβηριανής φύσης.

  Χάρη στα μικρο και μακρο στοιχεία του, το θαλασσινό αλάτι έχει μοναδικά βιολογικά χαρακτηριστικά. Τα φυσικά έλαια και φυτικά εκχυλίσματα πολλαπλασιάζουν τις ιδιότητες ανόργανων συστατικών του θαλασσινού αλατιού, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας και νεανικότητας του δέρματος.

  Το Siberian Ginseng θεωρείται από παλιά ένα από τα πιό αποτελεσματικά μέσα αναζωογόνησης, τονώνει το δέρμα, βελτιώνει την ελαστικότητα του, και είναι πλούσιο σε συμπλέγματα βιταμινών.

  Το έλαιο Daurian Briar και το εκχύλισμα Japanese Sophora διευκολύνουν την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, αυξάνοντας την ικανότητά τους να αναγεννηθούν και να βελτιωθεί η αφομοίωση των βιταμινών.

   

  700 gr

  There are yet no reviews for this product.

  Top