Τηλεφωνική παραγγελία: 2310559764

  Τρόποι Πληρωμής

   

  Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

      - Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων, χρέωση 1€.
      - Με χρέωση της Πιστωτικής ή Χρεωστικής σας κάρτας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
      - Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας στην Τράπεζα Πειραιώς. Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα το ονοματεπώνυμo σας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το natura-siberica.gr. (Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 3 ημερών η παραγγελία απορρίπτετε από το σύστημα)

  Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

  Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση".
  Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

  Τράπεζα Πειραιώς

  Αριθμός Λογαριασμού: 5262-059379-740

  ΙΒΑΝ : GR87 0172 2620 0052 6205 9379 740

  Δικαιούχος: ΜΠΕΤΑ ΕΛΕΝΙΤΣΑ

   

  Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας,  καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στην Τράπεζα Πειραιώς.

   

   

  Top